Kinderdagverblijf De Petteflet 

Een voormalige kapperszaak is omgebouwd tot fijne uitgebalanceerde ruimtes waarin van alles te ontdekken valt. Een mooie uitdaging om deze ruimtes te mogen inrichten. Bij dit kinderdagverblijf was de wens om voor zowel de baby's als voor de dreumesen en peuters een fijne plek te creëren. Hier voelen de kinderen zich thuis, maar ze worden ook op hun eigen niveau uitgedaagd.

Basisschool De Zandberg
Voor deze basisschool hebben wij een ontwerp gemaakt voor een leerplein / BSO- ruimte. Wij hebben gekeken naar de functies van de ruimtes, maar ook naar de behoeften van de kinderen en de medewerkers. Deze pedagogische omgeving met natuurlijke materialen en zachte tinten voelt als een ‘thuis’, De perfecte basis om te groeien en te leren.

Peutertuin Clara
Toen de nieuwbouw werd opgeleverd wilden de kinderen en pedagogisch medewerkers een rijke speel- en leeromgeving met ruimte voor ontwikkeling. In deze peutertuin kunnen de kinderen zich laten leiden door hun nieuwsgierigheid, waardoor ze veel tot spel en bewegen komen. Laat je verrassen door de materialen en mooie lichtinval!

Basisschool de Vonder
De ruimtes van deze basisschool konden vanaf schets opnieuw worden ingericht. Prachtige lichtinval en zachte ronde lijnen kenmerken deze nieuwbouw. Door de kleurstelling en het gebruik van materialen met verschillende structuren hebben wij buiten bij binnen betrokken. Zo voelen deze ruimtes als een echt thuiskomen.

Kinderdagverblijf Hummeloord
Dit kinderdagverblijf is in een prachtig oud klooster gevestigd. Deze locatie kenmerkt zich door zijn grote ruimtes en mooie hoge plafonds. Wij hebben de entree mogen vormgeven. Hier hebben kinderen en ouders een warm welkom gekregen door de huiselijke sfeer. Ook is er een ontmoetingsplek voor ouders gerealiseerd: wees welkom!

Studio Bril interieurontwerp voor kinderopvang en onderwijs

contact

Ilona de Koning | Studio Bril | info@studiobril.nl

+31 642 520 486