Onze werkwijze


Ons kernprincipe is ‘de ruimte als derde pedagoog’. Als wij de ruimte goed inrichten, kan die ruimte als derde pedagoog dienen. Een goed ingerichte en rijke speel- en leeromgeving is de ontwikkelplek bij uitstek voor kinderen.


Wij maken een totaalplan voor een zorgvuldig ingericht gebouw of ruimte. De identiteit en visie van jouw organisatie worden door ons vertaald in het interieur. Daarbij wordt gekeken naar duurzame en circulaire meubels en inrichtingsoplossingen. Ook jullie te besteden budget wordt in het plan meegenomen.

1

Analyse


Belangrijk zijn de functies van de ruimtes maar ook de behoeften van de gebruikers. Wat is jullie pedagogische visie? Wat zijn de wensen van de medewerkers en de kinderen?


Op basis van deze analyse maken wij een eerste concept in woord en beeld.

2

Ontwerp


Wij maken het ontwerp voor een zorgvuldig ingericht gebouw/ruimte met goed gekozen materialen, dat aansluit bij de identiteit en visie van de organisatie. Deze aspecten komen terug in het interieurontwerp dat aan jullie gepresenteerd wordt.

3

Realisatie


Wij werken met verschillende professionals waardoor je het hele project uit handen kunt geven, van ontwerpfase tot oplevering. Denk hierbij aan interieurbouw, inkoop, schilderwerkzaamheden en styling.


Projectbegeleiding van A tot Z; op deze manier word jij door ons volledig ontzorgd. Zodat jullie straks kunnen genieten van een prachtig nieuw interieur!

Studio Bril interieurontwerp voor kinderopvang en onderwijs

contact

Ilona de Koning | Studio Bril | info@studiobril.nl

+31 642 520 486