Ik ben Ilona de Koning.

Veertiger, getrouwd, en moeder van een prachtige dochter en zoon. Met ons gezin wonen wij in Ulvenhout, vlak bij Breda.  


Op mijn 40e heb ik mijzelf een groot verjaardagscadeau gedaan. Ik ging een week op pad met ‘Back to the wild' naar één van de meest wilde nationale parken van Nederland: Schiermonnikoog. Een week met 12 onbekenden, zonder horloge en telefoon, slapen in een tent, prachtige natuur en veel mooie nieuwe inzichten. Hier is het zaadje geplant... Na 13,5 jaar gewerkt te hebben voor Kober Kinderopvang heb ik de stap genomen en ben ik mijn passie achternagegaan: namelijk het ontwerpen voor kinderopvang en onderwijs.


Na het afronden van mijn studie aan Academie Artemis (Hogeschool voor Allround Creatives) heb ik verschillende mooie projecten afgerond, zoals fotoreportages voor magazines als VT Wonen, Ariadne at Home en Libelle. Daarnaast heb ik verschillende interieurontwerpen gemaakt voor zakelijke én particuliere opdrachtgevers, onder andere:

* IKEA

* Kinderopvang

* Onderwijs

* Een woonboerderij met B&B

Stuk voor stuk waren het ervaringen waardoor ik mezelf heb ontwikkeld op veel gebieden.


Nu is het moment gekomen om te gaan doen waar mijn hart echt sneller van gaat kloppen: namelijk het ontwerpen voor kinderopvang en onderwijs. Het maken van een doordacht interieurontwerp met aandacht voor later, waarbij duurzaamheid en pedagogisch ontwerp samengaan...daar word ik blij van.


De kinderen zijn tenslotte de toekomst!


 

CONTACT

Ben je benieuwd naar wat enkele aanpassingen in jullie interieur kan doen?  Of is het tijd voor een geheel nieuw interieurconcept?

Neem contact op voor een afspraak.

 Groeten, Ilona de Koning


Studio Bril | info@studiobril.nl

Ulvenhout, Noord Brabant
+31 642 520 486

 
 
 
 
Studio Bril interieurontwerp voor kinderopvang en onderwijs

contact

Ilona de Koning | Studio Bril | info@studiobril.nl

+31 642 520 486